Nová pozice

Pozice, na kterou jsem dostal tip a doporučení, se jmenuje concierge. Je to v podstatě recepční, ale to tady vyslovovat nesmím.
Jak to celé začalo. Nejprve jsem absolvoval dva pohovory. První měl být s lidmi z personalního oddělení a na druhém měl být navíc ještě někdo z vedení. Nakonec oba pohovory byly pouze s jedním a tím samým člověkem, tak probíhaly stejně a i otázky byly stejné.
Nakonec jsem byl vybrán z několika udajných uchazečů.
Nejprve jsem začal třídenním tréninkem. Spočívalo to v tom, že jsem šel na část směny s někým, kdo tu již pracuje déle. Následně o víkendu jsem již začal pracovat sám. Dostávám směny o víkendech přes noc (sobota – neděle, neděle – pondelí), většinou 12 hodin. Osm hodin jsem měl zatím jen jednou.
V čem to spočívá. Občas si s nekým popovídám, vydávám náhradní klíče, kontroluji, kdo chodí dovnitř, sleduji bezpečnostní kamery, vybírám a rozdávám balíky a obálky, luxuji, zametám, kontroluji parkoviště, dávám za stěrače výhrůžky špatně parkujícím (v záloze jsou i botičky), zavírám bazén, chodím hlídat okolo budovy, umravňuji residenty, kteří dělají bordel, a hlasité party, utišuji požární poplachy a v neposlední řadě vyměňuji kontejnéry na odpadky. To jsem si záměrně nechal jako poslední, protože se o tom musím trochu rozepsat. Nejprve bych měl zmínit, že pracuji v obleku. Když překonám smrad a najdu rukavice, tak se dostanu ke kontejnéru na odpadky. Ten by se tak asi vešel na českou Avii. Je ocelový a má ocelová kolečka, takže moc dobře nejezdí. A ta výměna. Nejprve vezmu nějakou tyč, a musím seškrábat zbylé odpadky do lisu. Ten je většinou natlačí do kontejnéru a pak se jde na vec. Kontejnér se musí odšroubovat, zadělají se díry, vyveze se na nakladní rampu, spustí se dolů a odstrká k vychodu. To samé ale do kopce s prazdným kontejnérem, pokud ho nezapomenou vyvézt. Pokud ano, nechává se výměna na další den, ale to už jsou odpadky v rouře až po strop a přepadávají ven. Prostě popelár kravaťák.
IMG_4589

IMG_4590


Leave a Reply

Connect with: